NLP BEVEZETŐ WORKSHOP

2 NAP AZONNAL HASZNOSÍTHATÓ GYAKORLATOKKAL.
2024. március 2-3.
2024. április 6-7.

Első lépés a magasabb életminőséghez vezető úton.

Amiért érdemes közelebbről megismerned az NLP módszereit

Magasabb szintre lépnél az életed egyes területein?

N

Akkor imádni fogod az NLP lebilincselően izgalmas módszereit. A kiválóság művészetéről van ugyanis szó, amelyet tudatosan alkalmazva látványos fejlődést tapasztalhatsz az életed számos területén.

N

Legyen szó bármilyen problémáról, az NLP eszközei, módszerei és speciális gyakorlatai hathatós megoldást jelenthetnek. Akár a munkádban, vállalkozásvezetésben, társas kapcsolatokban, kommunikációs készségekben és stresszkezelésben egyaránt.

N

Az NLP könyvből nehezen tanulható, tudatos gyakorlás kell az elsajátításához.
Az NLP Bevezető workshop kiváló lehetőséget kínál az alapok elsajátításához.

Amiért imádni fogod az NLP módszereit

Mi mindenben segíthet neked a workshop?

Résztvevőink általában a következők miatt jönnek el…

w

„Az ügyfelek és munkatársak sokszor nem értenek meg”

Az NLP kommunikációs gyakorlatait hasznosítva harmonikus kapcsolatokat alakíthatsz ki, ráadásul könnyebb és eredményesebb lehet kommunikálnod másokkal.

„Hiába vannak leírt céljaim, sehogy nem jutok közelebb hozzájuk”

NLP-vel a hatékony célkitűzés módszerét is könnyedén elsajátíthatod. Ha egyszer ráérzel a dolog ízére, egészen új távlatok nyílhatnak meg előtted.

„Nyomás alatt könnyen stresszessé válok, így iszonyatosan nehéz jól teljesíteni”

Speciális NLP technikákkal erőforrásos állapotba hozhatod magad, hogy méh nehezített helyzetben is a legjobb döntéseket hozhasd meg.

Az NLP Bevezető workshop ideális első lépés

N

a tartós kiegyensúlyozottsághoz;

N

a tudatossághoz;

N

a minőségibb emberi kapcsolatokhoz;

N

a régóta vágyott céljaid eléréséhez;

N

egy magasabb életminőség irányába;

N

belekóstolni az NLP hatalmas eszköztárába.

N

ha a NLP teljes alap gyakorlati eszköztárát elsajátítanád az NLP Akadémia képzésén

Tudj meg többet arról, mi az az NLP!

Az NLP-t, azaz a neuro-lingvisztikus programozást az 1970-es években Richard Bandler és John Grinder indították útjára. Olyan kiváló terapeutákat modelleztek le, akik nagyon hatékonyan és gyorsan tudtak eredményeket elérni a pácienseiknél. Megfigyelték, hogy a terapeuták speciális módon foglalkoznak az idegrendszeri folyamatokkal, különleges módon használják a nyelvi eszközöket, és speciális gyakorlatokat alkalmaztak a mély, tartós változás érdekében. Tulajdonképpen ezt jelenti ez a három betű: N-L-P.

N – neuro: arról szól, hogyan gondolkodunk. A gondolkodásunknak van egy szerkezete, amit az idegi folyamatainkon keresztül alakítunk ki, ahogy érzékeljük és felfogjuk a külvilágból érkező ingereket az öt érzékszervünkkel (látás, hallás, tapintás, ízlelés, szaglás), és abból az agyunkban belső lenyomatokat készítünk az egyénre jellemző módon.

L – lingvisztikus: arról szól, hogy az előbbi lenyomatokban tárolt idegrendszeri információknak hogyan adunk jelentést, azaz, hogyan társítjuk a nyelvet hozzá az emlékeinkhez. Ebben a folyamatban benne van a kultúránk, a korábbi tanulmányaink, a neveltetésünk, a hiedelmeink, és korábbi, már feldolgozott élményeink. Ide tartozik a szavakkal ki nem fejezett nonverbális kommunikációnk is.

P – programozás: arról szól, hogyan használhatjuk fel az idegrendszeri folyamatinkat és a nyelvet arra, hogy egyes korábbi élményeinket egy hasznosabb mentális szerkezetbe helyezzük, ami által a jövőbeni céljainkat sikeresebben érhetjük el. Gyakran hallani a „változtasd meg a gondolkodásod és megváltozik az életed” szlogent, a P ennek a „hogyan”-ja.

Hogy fog kinézni a program?

A kétnapos workshop ideje alatt a következőkre számíthatsz…

$

Az NLP Akadémia budapesti, könnyen elérhető oktatóteremben találkozunk szombat reggel. A workshopot, igényes, barátságos közegben tartjuk.

$

Kezdésként az ismerkedő fázis jön majd. Megismered a többi résztvevőt és a trénert. Nagyjából 20-30 perc után látni fogod az arcokon a nyugalmat, ahogy mindenki feloldódik. Elkezdhetünk tanulni, gyakorolni, tapasztalni.

$

Minden modulnál rövid elmélettel kezdünk, amit gyakorlatok követnek. A gyakorlatokat a tréner bemutatja, majd párokban dolgozva megtanulod vezetni a gyakorlatokat a jegyzet alapján, illetve belelépve a gyakorlatba megtapasztalhatod a működését.

$

„Kellemesen elfáradtam, és elképesztően sokat tanultam magamról” – legtöbbször ez a visszajelzés hangzik el a második nap végén, amikor visszajelzést kérünk a résztvevőktől.

Tudj meg többet a tematikáról!

Kommunikációs gyakorlatok: Hogyan tudunk rokonszenves kapcsolatokat kialakítani a könnyebb és eredményesebb kommunikáció érdekében? Hogyan beszélhetünk a „másik nyelvén”?

Hatékony célkitűzés az elérhető célok érdekében.

Gondolkodás szerkezetének felfedezése, élményeink átprogramozása. Mit lehet kiolvasni a szemünkből?

Hogyan tudjuk magunkat egy-egy helyzethez erőforrásos állapotba hozni a siker és a céljaink érdekében?

Rengeteget nyerhetsz a részvétellel, ha…

Coach, tréner, értékesítő pályán dolgozol

Ha eltökélt szándékod több értéket, magasabb szintű szolgáltatást nyújtani.

Céget, csapatot, embereket vezetsz

Ha szeretnél hatékonyabban kommunikálni, a legjobbat kihozva másokból.

Egyénileg szintlépésre, illetve fejlődésre vágysz

Legyen szó a munkád vagy a magánéleted egy-egy speciális területéről. Változást akarsz.

Segítő foglalkozású, pedagógus, egészségügyi dolgozó vagy

Fontos számodra a kapcsolódás, ezért szeretnél jól működő kapcsolatokat kialakítani és fenntartani, hatni a másik emberre.

Trénerek, akikkel találkozhatsz a workshopon

Szilágyi Csaba,

NLP tréner és coach. Anno 2010-ben kezdtem el foglalkozni a területtel, 2014 óta pedig rendszeres segítő-coachként és társtrénerként működtem közre az NLP Akadémia NLP képzésein és workshopjain. 2019-ben John Grinder, Carmen Bostic St. Claire és Michael Carroll által minősítve, az NLP Academy-nél szereztem meg az NLP tréneri oklevelet.

Egyértelmű célom, hogy minél többen ismerjék meg és sajátítsák el ezt a rendkívüli módszert. Az NLP erejével ugyanis a magánéletben, munkában, vagy a vállalkozásban egyaránt jobb életminőséget teremthetnek maguknak.

Hiszem, az NLP a kiválóság művészete, és bármely életterületen akarhatunk kiválókká válni!

 

 

Stenger Györgyi,

az NLP Akadémia alapítója, vezető trénere. NLP tréneri diplomámat 1998-ban az NLP Tanárok Nemzetközi Szövetsége (INLPTA) által előírt feltételeknek megfelelően Angliában szereztem. A coachingban is főként az NLP gazdag eszköztárát használom. 10 alkalommal voltam coach a tréningjeiről jól ismert amerikai NLP Comprehensive intenzív nyári tanfolyamain, ebből ötször a Mester tanfolyamon. Itt együtt dolgozom az NLP élcsapatába tartozó tanárokkal, mint például: Steve és Tamara Andreas, Charles Faulkner, Tom Best, Robert McDonald, David Gordon, Adam Raynolds.

Hitvallásom: Az NLP-ben lenyűgöz a módszer hatékonysága mellett, annak eleganciája, egyszerűsége.  Ami elsőre hatalmas problémának tűnik, hamarosan hasznos erőforrássá változik. Mivel az NLP a gondolkodás szerkezetével foglalkozik, az elért változás életünk más területére is kihat. A résztvevők többsége is elcsodálkozik, hogy milyen gyorsan lehet tartós és örömteli változásokat elérni.

Küldetésem: Arra születtem, hogy szenvedélyesen tanuljam, és alázattal adjam tovább, hogyan találjuk meg újra valódi önmagunkat.

 

 

Korábbi résztvevők visszajelzései az NLP képzésről

Endrődi Anna

Business coach, tréner
Interkulturális humán fejlesztő szakember

"Ahogy a honlapot böngészed, biztosan elgondolkoztál azon, hogy miért érdemes Csaba NLP-tréningjén részt venned.

Én örömmel megosztom, mit adott számomra ez a 160 órás képzés. Mélyebb önismeretet és bámulatos gyakorlati eszközöket arra, hogy saját magammal szorosabb kapcsolatba kerüljek és ezáltal úgy tudjak célokat kitűzni és változásokat elindítani az életemben, hogy azokkal valóban azonosulni tudok. Az elménkkel és a nyelvünkkel való egyedülálló munka a lehetőségek tárházát nyitja meg és páratlan szabadsággal ruház fel mindannyiunkat. Szakemberként és ujjongó gyermekként már alig várom, hogy a coaching üléseimen és a tréningjeimen egy-egy NLP-s technikát kipróbálhassak!

Csaba személyében olyan trénert ismertem meg, akire bátran rábízhatod magad, mert mindig ott lesz, hogy biztonságot nyújtson.”

dr. Péter Krisztina

Coach, access bars kezelő

"Az NLP képzés olyan, mintha merítenénk egyet egy kreatív kincsestárából, azért hogy jobb, tudatosabb életet éljünk.

Nekem újra és újra páratlan felismeréseket és élményeket hozott. Csabi igazi kalauz ebben az önismereti utazásban. Kiegyensúlyozott, végtelenül kedves és türelmes. Mindannyiunkat arra inspirál, hogy legyünk kíváncsiak önmagunkra, a másikra és a világra. Fedezzük fel, mi az amire igazán vágyunk, és döntsük le az ehhez tartozó hiedelmeket. Mindenkinek ajánlom, aki ezt az utat szeretné bejárni. Coachként az NLP egy tökéletes módszer arra, hogy a segítő szakmában használjam egy-egy beszélgetés/gyakorlat alkalmával. Rendkívül gyakorlatias képzés. Végre még több szinten figyelhetem meg és támogathatom az ügyfeleket. Rengeteg hasznos információt és tudásanyagot kaptam. Emellett nagyon gyorsan látható a változás és rengeteg esetben alkalmazhatóak a tanult gyakorlatok. „Egyszerű” mégis nagyszerű eszközök:)”

Nagy Andrea

Business coach, tréner

"Coachként fontosnak tartottam, hogy csak felét higgyem el annak, amit látok és ne higgyem el, amit hallok, kíváncsian nézzek mögé.

Az NLP előtt viszont néha éreztem azt, hogy nincs elég hatásos eszközöm rá vagy nehezen találtam az előrelépés megoldását. Ahogy hétről hétre belemerültem az NLP világába, úgy éreztem egyre magabiztosabbnak magam és a gyakorlati tapasztalás során is rögtön éreztem a hatását. A saját életemben és a munkámban is. A vonzalmunk az NLP-vel már elindult egy ideje, amikor hallottam a képzésről, gondolkodtam nemzetközi képzésen is, viszont Csabi személyisége, hozzáállása és később az, ahogyan láttam, hogy mennyire hisz benne, lelkes és csillog a szeme miközben beszél róla, teljesen megerősített abban, hogy tőle szeretnék tanulni és jó kezekben vagyok. Hálás vagyok magamnak, hogy hallgattam az Igen jelre, amit a döntéskor kaptam magamtól, mert így a tudásom egy mélyebb szintet kapott, és ezzel a saját és az ügyfeleim fejlődése is sokkal hatékonyabb. Csabi végig ott volt velünk, amikor ellenállások, kétségek voltak bennünk egy-egy technika, szemlélet vagy önmagunk kapcsán és segített meglátni az NLP transzformatív hatásait. Kötelezővé tenném minden coachnak (és nem csak) az NLP-t, egy mély megértést, letisztultságot, hatékony és maradandó változást tud hozni.”

FOGLALD LE A HELYED! 

KEDVEZMÉNYESEN akár néhány könyv áráért lefoglalhatod a helyed.

N

2 napon át tartó 100%-ig vegytiszta NLP képzés;

N

esztétikus környezetben;

N

exkluzív munkafüzettel;

N

inspiráló és motiváló társaságban.

N

jelentkezési határidő a március 2-3-i workshopra: február 25.

N

jelentkezési határidő az április 6-7-i workshopra: március 31.

49.900 Ft +áfa helyett

most koránkelő kedvezménnyel
a március 2-3-i időpontra 2024.02.15-ig
az április 6-7-i időpontra 2024.03.18-ig

39.900 Ft +áfa

/20% kedvezmény/

Bizonytalan vagy? Maradt még kérdésed?

Az alábbiakban megválaszoltuk a legtöbbször feltett kérdéseket.

Hol és mikor lesz az NLP Bevezető workshop?
  • helyszín: Az NLP Akadémia oktatótermében, Budapesten az Örs Vezér terénél.
  • időpontok:
    2024. március 2-3., 2024. április 6-7.
Mit vigyek magammal a workshopra?

Nyitottságot, kíváncsiságot és lelkesedést. A képzés előtt részletes tájékoztatót fogunk küldeni. Elöljáróban, amivel érdemes készülni:

  • színes tollakat, jegyzetfüzetet (tréning jegyzetet azt kapni fogsz).
  • enni-innivalót magadnak (a környéken gyalogtávolságra nincs étkezési lehetőség)
  • pszichés kezelés esetén a kezelő terapeutától, orvostól írásos jóváhagyást a képzés elvégzésére.
Meddig tudom lefoglalni a helyem?

márciusi időpontra: február 25., 
áprilisi időpontra: március 31.

 

Hogy tudom kifizetni a jegyem?
Az NLP Akadémia oldalán történő jelentkezéskor a visszaigazolásban kapott díjbekérő alapján, átutalással lehet kifizetni.
Hányan leszünk a képzésen?

Kb. 12 fő.

Kell-e előzetesen bármit tanulnom az NLP-ről?

Nem, a képzés úgy van felépítve, hogy teljesen az alapoktól indulva tanulhatod meg és tapasztalhatod meg az NLP-t.

Hogyan tanulhatom meg a teljes NLP-t?

A 2 napos képzés után beiratkozhatsz az NLP Akadémia 160 órás NLP Alapképzésére, mellyel NLP Practitioner tanusítványt szerezhetsz. Következő kurzus 2024. szeptember végén indul, 2025. májusig havi egy hétvégés elfoglaltságot jelent. Bővebb információért kattints ide!

Lemondhatom-e a workshopot, ha bármi közbejön?

Természetesen van rá mód, hogy a képzést lemondjad, azonban a workshop időpontjához közeledve nekem már kifizetett költségeim lesznek, így a teljes képzési költséget nem tudom visszaadni. A workshop díját egy esetben tudom visszaadni, ha betegség miatt kényszerülsz lemondani a képzést.

Érdemes ezt a hétvégét előre lefixálni, és az ügyeket előre elintézni. A workshop díjának visszatérítéséről az ÁSZF 4.10-es pontja rendelkezik.

Mettől meddig tart a program?

Mindkét nap 9:30-kor elkezdjük, és este kb. 18:00 óráig tart, ami egy kicsit túlnyúlhat. A workshop kimerítő lehet, így ezekre az estékre érdemes inkább pihenést tervezni.