Programozd magad sikerre! – Kutatás

Kutatás ahhoz, hogy kinek milyen önfejlesztésre, változásra van szüksége ahhoz, hogy a 2024-es céljait elérje.

Programozd magad sikerre 2024-ben! 

Jövőre januártól új program sorozatot akarok indítani, amihez fel akarom mérni, hogy mik azok a fejlesztési célok, amik a leghasznosabbak lennének számodra ahhoz, hogy jövő évi céljaidat sikerre vidd. 

Ehhez készítettem egy önismereti kérdőívet. Ez a kérdőív Rólad szól! A Te szükségleteidről, vágyaidról, céljaidról.

Az foglalkoztat, hogy mi számodra az a következő lépcsőfok 2024-ben, egy nagy cél, ami által egy magasabb életminőséget érhetnél el. 

A magasabb életminőség szerintem az, amikor jobban érzed magad a bőrödben, és a boldogság szinted magasabbnak értékeled a céljaidon keresztül.

A kérdőív azt méri, mi lenne az a változás, amire szükséged van ahhoz, hogy ezt elérd, a kiértékelése pedig abban segít majd, hogy olyan minőségi tartalmakat, célzott workshopokat vagy coaching programokat állítsak össze, amelyek által elindulhatsz és sikerrel haladhatsz a célod felé.

Ehhez az NLP eszköztárát használom majd, ami által gyorsan, egyszerűen változhatsz.

A kérdőív név nélküli, az email címedet sem regisztrálja, személyes adatot nem kérdez. Amennyiben a kérdőív elgondolkodtatott, akkor a lenti weboldalon tudsz időpontot foglalni konzultációra. 

⌚ A kérdőív kitöltése nagyságrendileg 15-20 percet vesz igénybe.
🙏 Előre is köszönöm, hogy kitöltöd, és időt szentelsz erre, – hasznos önismereti utazásra számíthatsz általa.
👉 Ha szeretnéd majd a kérdőív alapján Te is sikerre programozni magad, akkor csatlakozz most a Facebook csoporthoz, ahol a kutatás alapján jövök majd tartalmakkal.
❗ Figyelem! Az egyes válaszoknál több opció is van vízszintesen, sajnos mobilon nem biztos, hogy jól látszik! Görgess oldalra a további opciókért!

🎁 Ha írsz nekem az alábbi email címre, miután kitöltötted a kérdőívet, akkor részt vehetsz egy sorsoláson, amit december 23-án fogok tartani. A nyertes egy 4 alkalmas Programozd Magad Sikerre Coaching Programot fog kapni tőlem. 

Email: info@nlptraining.hu

Üdvözlettel, 

Szilágyi Csaba
NLP Tréner és coach

Kapcsolódó cikk

Mi az a FLOW?

Mi az a FLOW?

Mi az a FLOW?   A FLOW-t Csíkszentmihályi Mihály neves pszichológusunk szerint akkor élünk át, ha egy tevékenység elég nehéz, így elég érdekes is számunkra, és ennek a feladatnak a nehézsége egyensúlyban van a feladat nehézségével. Fontos az, hogy a...

Blog háttér
tréner
Szilágyi Csaba
NLP tréner és coach


Anno 2010-ben kezdtem el foglalkozni a területtel, 2014 óta pedig rendszeres segítő-coachként működtem közre az NLP Akadémián. 2019-ben John Grinder, Carmen Bostic St. Claire és Michael Carroll által minősítve, az NLP Academy-nél szereztem meg az NLP tréneri oklevelet.

Legutóbbi bejegyzések