Aktuális tréningek és események
kedvezményes csomag ajánlatok

Rendszeresen tartunk online és offline képzéseket és workshopokat, hogy speciális gyakorlatokon keresztül ismerhesd meg az NLP elképesztő hatékonyságát.

Ébredő kíváncsiságoddal kattints az egyes eseményekért, és tudj meg róluk többet is!

NLP COACHING JELENTKEZÉS

Jelentkezz NLP Coaching alkalomra!

FLOW workshop

3 napos workshop

2023. november 25-26, december 3.

Hozd ki magadból a csúcsteljesítményed 3 nap alatt, miközben megéled a FLOW állapotát!

hős útja

online program

Van egy nagy Célod, de nem megy a megvalósítás? Hogyan lehetsz a nagy Célod Hőse?

Korábbi résztvevők visszajelzései az NLP képzésről

Endrődi Anna

Business coach, tréner
Interkulturális humán fejlesztő szakember

"Ahogy a honlapot böngészed, biztosan elgondolkoztál azon, hogy miért érdemes Csaba NLP-tréningjén részt venned.

Én örömmel megosztom, mit adott számomra ez a 160 órás képzés. Mélyebb önismeretet és bámulatos gyakorlati eszközöket arra, hogy saját magammal szorosabb kapcsolatba kerüljek és ezáltal úgy tudjak célokat kitűzni és változásokat elindítani az életemben, hogy azokkal valóban azonosulni tudok. Az elménkkel és a nyelvünkkel való egyedülálló munka a lehetőségek tárházát nyitja meg és páratlan szabadsággal ruház fel mindannyiunkat. Szakemberként és ujjongó gyermekként már alig várom, hogy a coaching üléseimen és a tréningjeimen egy-egy NLP-s technikát kipróbálhassak!

Csaba személyében olyan trénert ismertem meg, akire bátran rábízhatod magad, mert mindig ott lesz, hogy biztonságot nyújtson.”

dr. Péter Krisztina

Coach, access bars kezelő

"Az NLP képzés olyan, mintha merítenénk egyet egy kreatív kincsestárából, azért hogy jobb, tudatosabb életet éljünk.

Nekem újra és újra páratlan felismeréseket és élményeket hozott. Csabi igazi kalauz ebben az önismereti utazásban. Kiegyensúlyozott, végtelenül kedves és türelmes. Mindannyiunkat arra inspirál, hogy legyünk kíváncsiak önmagunkra, a másikra és a világra. Fedezzük fel, mi az amire igazán vágyunk, és döntsük le az ehhez tartozó hiedelmeket. Mindenkinek ajánlom, aki ezt az utat szeretné bejárni. Coachként az NLP egy tökéletes módszer arra, hogy a segítő szakmában használjam egy-egy beszélgetés/gyakorlat alkalmával. Rendkívül gyakorlatias képzés. Végre még több szinten figyelhetem meg és támogathatom az ügyfeleket. Rengeteg hasznos információt és tudásanyagot kaptam. Emellett nagyon gyorsan látható a változás és rengeteg esetben alkalmazhatóak a tanult gyakorlatok. „Egyszerű” mégis nagyszerű eszközök:)”

Nagy Andrea

Business coach, tréner

"Coachként fontosnak tartottam, hogy csak felét higgyem el annak, amit látok és ne higgyem el, amit hallok, kíváncsian nézzek mögé.

Az NLP előtt viszont néha éreztem azt, hogy nincs elég hatásos eszközöm rá vagy nehezen találtam az előrelépés megoldását. Ahogy hétről hétre belemerültem az NLP világába, úgy éreztem egyre magabiztosabbnak magam és a gyakorlati tapasztalás során is rögtön éreztem a hatását. A saját életemben és a munkámban is. A vonzalmunk az NLP-vel már elindult egy ideje, amikor hallottam a képzésről, gondolkodtam nemzetközi képzésen is, viszont Csabi személyisége, hozzáállása és később az, ahogyan láttam, hogy mennyire hisz benne, lelkes és csillog a szeme miközben beszél róla, teljesen megerősített abban, hogy tőle szeretnék tanulni és jó kezekben vagyok. Hálás vagyok magamnak, hogy hallgattam az Igen jelre, amit a döntéskor kaptam magamtól, mert így a tudásom egy mélyebb szintet kapott, és ezzel a saját és az ügyfeleim fejlődése is sokkal hatékonyabb. Csabi végig ott volt velünk, amikor ellenállások, kétségek voltak bennünk egy-egy technika, szemlélet vagy önmagunk kapcsán és segített meglátni az NLP transzformatív hatásait. Kötelezővé tenném minden coachnak (és nem csak) az NLP-t, egy mély megértést, letisztultságot, hatékony és maradandó változást tud hozni.”

A tréner, akivel találkozol az NLP képzésen

tréner

Avagy ismerd meg dióhéjban a miértjeimet és a missziómat

 

Szilágyi Csaba vagyok, NLP tréner és coach. Anno 2010-ben kezdtem el foglalkozni a területtel, 2014 óta pedig rendszeres segítő-coachként működtem közre az NLP Akadémia NLP képzésein és workshopjain. 2019-ben John Grinder, Carmen Bostic St. Claire és Michael Carroll által minősítve, az NLP Academy-nél szereztem meg az NLP tréneri oklevelet.

Egyértelmű célom, hogy minél többen ismerjék meg és sajátítsák el ezt a rendkívüli módszert. Az NLP erejével ugyanis a magánéletben, munkában, vagy a vállalkozásban egyaránt jobb életminőséget teremthetnek maguknak.

Hiszen az NLP a kiválóság művészete, és bármely életterületen akarhatunk kiválókká válni!